VINTERNS STORA FAMILJEMUSICAL:
DJUNGELBOKEN THE MUSICAL

EN FÖRESTÄLLNING FÖR HELA MÄNNISKOFAMILJEN
PREMIÄR 11 NOVEMBER 2018

tidigare produktioner

mycket nöje med dröse & norberg 2012-2018

Transportuthyrning med konkurrenskraftiga priser, exklusive ljus & ljud uthyrning

Vill du utvecklas som säljare och växa med företaget?

dröse & NORBERG - BLOGG

Nu har vi gjort det. Premiären är avklarad! Så mycket arbete och slit men det var värt varenda minut! I ett fullsatt Waterfront minglade i söndags förväntansfulla vuxna och barn inför premiären av Djungelboken The Musical! Röda mattan lystes upp av kamerablixtarna och lokalen var uppbyggd i en djungelvärld som triggade fantasin redan innan föreställningen började. Det bjöds på djungelmys med bananer och förstås mängder av djungelvrål.

Stämningen var på topp och det vimlade av artister, musiker, skådespelare, bloggare, influencers, idrottare, TV personligheter, press, vänner och samarbetspartners med flera. Alla lika förväntansfulla som jag själv över att få se musikalen. Jo jag har sett den flera gånger redan men premiären är speciell. Det blir som …på riktigt. Lite magiskt.

Kolla in de första mingel-bilderna. (Mer kommer)
STORT TACK alla ni som kom och delade detta med oss!
Extra tack för alla fina lovord vi har fått!
/
Anna Norbert - Dröse & Norberg 

Läs hela inlägget »

drosenorberg@  INSTAGRAM

46

Stockholm VI SES IGEN: Djungelboken The Musical Stockholm Waterfront 02 Dec 13.00 & 17:00 26 Dec 13.00 & 17:00 06 Jan 13.00 & 17:00 16 Mars 13.00 Info/Biljett: www.drosenorberg.se/djungelboken #drösenorberg #djungelbokenthemusical #Stockholm

35

Vi är på UnderBara Barn - mässan i Älvsjö där vår event personal Isak & Corinne blir barn på nytt med hjälp av lite helium. 🐵

28

Härlig dag på Underbarabarn-mässan med delar av ensemblen.

Gå med i Dröse & Norberg´s Nyhetsbrev!

Som premunat av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required