En milkshake kan lätt misstas för en kvarg 

Vilket dygnet-runt-slit det har varit inför premiären. Helt galet. Jag vet knappt vem jag är, än mindre vem Robert är för vi har knappt hunnit ses. Han har varit i full gång med sina sista-minuten-justeringar och premiärnerver och jag har, som vanligt, försökt göra så många saker som möjligt samtidigt. Jo man kan faktiskt ha telefonmöte med pappas äldreboende, maila förslag till samarbetspartners, instruera personalen om pressupplägg, spela in videoklipp och gå på löpbandet samtidigt. Ja ibland får personalen helt enkelt följa med till gymmet. Man måste ju optimera tiden. 
 
För en dryg vecka sedan klarade vi alltså av VIP eventet med förhandsvisning och premiären på Waterfront. Vi arrangerade HELA eventet själva! Precis ALLT från minsta detalj. Från planering och inköp av dryck och tilltugg till hantering av inbjudningar, press och mingel. Med 1400 VIP gäster, så ni kan ju tänka er! En miljon bollar i luften! Jag har känt mig som en övervintrad cirkusartist. 
 
Men det gick såååå jäkla bra!  Jag är så stolt över precis ALLA, både på, under, bakom och utanför scenen. Och responsen? Jag säger bara TACK alla för så otroligt många positiva omdömen! Det är sånt som gör att det är värt alla nya rynkor.  
 
Min personal trodde nog att det skulle bli lite lugnt nu när premiären var överstökad. De kom alla till kontoret med hopp om en softare vecka framför sig. Men de trodde fel. Det är nu det VERKLIGEN börjar. Jo jag vet, de tycker att jag säger så VARJE vecka, men nu ÄR det verkligen så … igen. Julen knackar snart på dörren och innan dess skall vi sälja biljetter eller snarare djurklappar för glatta livet.  
 
Träningen? Jo det här är sista veckan nu på min fitnesstävling. Jag måste erkänna att det inte har gått helt hundra … ish .. att följa schemat med fyra timmars träning per dag. Kostschemat … har ibland fått lite otippade ”tillskott”. En gorgonzola här och en liten sked skagenröra där har jag varit tvungen att ta i sociala sammanhang. Det förstår säkert alla.  Och man kan inte hjälpa att man mitt i stressen glömmer bort … eller liksom förtränger att man går på diet. En milkshake kan lätt misstas för en kvarg och en morotskaka för en riskaka, i alla fall om man är riktigt trött. Och det har jag varit ibland. Riktigt trött alltså.  
Men jag HAR faktiskt gått mina promenader OCH tränat på gymmet… men kanske inte HELT enligt schemat. Ibland har jag kommit lite sent, typ 50 minuter, men 10 minuter är bättre än inget, eller hur?  
Vinner gör jag inte, långt därifrån, men jag har gjort mitt absolut bästa efter förutsättningarna, och det är vad som räknas.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln