AUDITION
Robin Hood - THE MUSICAL

Vi söker:
1. Komisk manlig skådespelare med klassisk sång.
2.Manlig skådespelare med rock/heavymetal sång
3. Stor, fysisk manlig skådespelare

Audition kommer att hållas den  5 feb 10.00 – 18.00
Grünerwaldsvillan (Saltsjöbaden/Stockholm)

Produktionsstart 30 september 2019 - 29 mars 2020. 
Anmälan sker via jobb@drosenorberg.se 
Bifoga komplett CV med bild/er samt viket av ovanstående tre alternativ du söker för!
Vi kommer att kalla till Callback. Sista anmälningsdag 1 feb

ROBIN HOOD – The Musical
EN LEGENDARISK FÖRESTÄLLNING FÖR HELA FAMILJEN

2019/2020 är det dags för Dröse & Norberg att ta sig an denna mytomspunna historia och tolka den på sitt sedvanliga personliga sätt med hjälp av smittande humor, egenproducerad fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble.

I Robin Hood -The Musical möter vi bondsonen Robert Locksley vars familj blivit dödad i en räd utförd av den fruktade Sheriffen av Nottingham. Detta har tvingat Robert att leva som fredlös tillsammans med ett gäng likasinnade i Sherwood skogen. Som äldst och mest vis är Brother Tuck beundrad av alla i gänget och de flesta vill vara en ”brother” till honom. Tuck ser dock hellre de andra som enbart ”half-brothers”. För att skapa mer sammanhållning föreslår han istället en gänguniform med jacka och huva. Alla medlemmar väljer därefter var sitt namn som skall innehålla ordet Hood. Roberts gängnamn blir Robin Hood.

För att komma tillrätta med orättvisorna i landet startar Robin tillsammans med bland andra Little John och Brother Tuck en serie rån mot sheriffens penningtransporter. I samband med att gänget nästan åker fast träffar Robin på Marion som är dotter till prins John av England. Blixtrande tycke uppstår vilket inte blir populärt hos den vackra Rebecka, som även hon är med i Robins Sherwood-gäng.

Rebeckas svartsjuka leder till att hon förråder Robin som hamnar i klorna på prins John. Räddningsaktioner sätts in och nu startar en spiral av spännande händelser som mynnar ut i en final helt värdig denna nytolkning av legenden Robin Hood.