Shower och musikaler för familjer,
företag och alla andra

Vi producerar nöjen och scenupplevelser av hög kvalitet från ax till limpa.
Utbudet är brett och omfattar showuppsättningar, musikaler, teaterföreställningar samt företagsevenemang (även skräddarsydda).

Shower och musikaler för familjen och företaget

Produktion av scenupplevelser i alla former har blivit vår melodi. Vi producerar ett brett utbud av shower, musikaler och teateruppsättningar. Även skräddarsydda företagsevenmang ingår i vår portfolio. 
Dröse & Norberg Production utgår från Stockholm och har hela Sverige som arbetsfält. Våra ledstjärnor är: Överraskande, Humor, Energi och Känsla.

Föreställningar med stjärnglans

Det gnistrar av stjärnglans i våra teater- och musikalföreställningar. Artisterna vi engagerar tillhör eliten inom sina områden. Här följer några.
Sång/musik: Yohio, Boris René, Afro-Dite, Nanne Grönvall, Ami Diamond, Erik Segerstedt m fl. Skådespelare/artister: Claes Malmberg, Markoolio, Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren, Ola Forsmed, Kim Sulocki, Tobbe Trollkarl, Sussie Eriksson, Charlotte Strandberg, Carina Lidbom, Johannes Brost, Ulf Brunnberg m fl. 
Förutom dessa begåvade människor har vi ett helt stall med nya och utsökt lovande artister.

Vi spelar i hela Sverige

Sedan 2006 är vi ett turnerande produktionsbolag som framfört föreställningar från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi har spelat farser som ”Hotelliggaren”, ”Pengarna eller livet”, ”Liket som visste för mycket”, ”Nu är det klippt” och ”På bettet”. Familjemusikaler: "Snövit the musical", "Trollkarlen från Oz" samt ”Äventyret Aladdin” (2017–18). Kabarén ”Wild Thing About love” samt krogshowen ”The Music of Motown”. 
Vi önskar er alltid välkomna till oss och vårt motto: ”Det är aldrig för sent att ha kul” – ”Bättre en show om dagen än ett jobb om natten” – ”Det ska var kul att ha roligt”. Tveka inte, sök upp vår närmaste föreställning eller kontakta oss för ett evenemang som passar er.

DRÖSE NORBERG

Som företagsnamnet skvallrar om drivs bolaget av Robert Dröse och Anna Norberg, som också är företagets grundare.

ROBERT DRÖSE

Robert är utbildad tv-producent och har deltagit i ett flertal olika tv-produktioner; från Fame Factory till Siv och Viv på TV4. Han är i grunden utbildad dansare och har bland annat medverkat i Grease, West Side Story och Sweet Charity i Stockholm. Under tre år ingick också Robert i After Dark. Robert har jobbat med underhållning sedan 1987 och skrev sin första musikal vid femton års ålder. Han var med om att bygga upp Wallmans Nöjen i Stockholm och hade ett helhetsansvar för Golden Hits. Robert står för regi, koreografi och äntrar även scenen när tillfälle bjuds.

ANNA NORBERG

Anna har en mycket bred repertoar och har arbetat inom musikalbranschen sedan 1989. Hon har medverkat i produktioner på Intiman, Berns och Chinateatern i Stockholm, Annie Get your Gun och Kiss me Kate på Folkan i Borås, Cabaret på Skånska teatern. Hon har också spelat revy med Peter Flack och Mats Ljung. Bland filmrollerna kan nämnas den kvinnliga huvudrollen i Hälsoresan av Lasse Åberg samt roller i Lars von Triers Dancer in the dark, Stjärnsystrar och Bornholms Eko. I tv har hon spelat i bland annat Snoken, Anna Holt och Zonen, samt i adventskalendrarna Pelle Svanslös och Julens Hjältar.