Corona-pandemin sätter Robin Hood The Musical i konkurs
 

Inte någon kunde förutse vilka effekter Corona-pandemin skulle ha på vårt samhälle. Allra minst vi. På Dröse & Norberg har vi alltid varit uppfyllda med att göra det som är vår passion och levebröd: att tillhandahålla musikalupplevelser till vår publik. Men förutsättningarna i denna rådande situation har förändrats totalt, och det har tvingat oss att fatta beslut vi önskar att vi aldrig hade behövt fatta. 

Bolaget som äger Robin Hood the Musical-turnén är satt i konkurs per den 23 mars 2020. Det blir därför inga mer föreställningar av denna musikal, vilket vi är så ledsna för. Vi är många som drabbas. Ni som kunder, våra underleverantörer och alla som arbetar i våra produktioner.

Föreställningarna Snövit The Musical, Djungelboken The Musical samt kommande Lilla sjöjungfrun The Musical berörs inte av konkursen ovan och kommer att fullföljas enligt plan. Tyvärr innebär konkursen även att vi inte kan genomföra några återbetalningar av biljetter till dig som köpt biljetter till Robin Hood The Musical. Vi har full förståelse för din besvikelse och vi önskar innerligt att situationen såg annorlunda ut.

Åter igen, vi beklagar verkligen det inträffande samt vädjar om din förståelse i denna svåra tid.

Anna Norberg och Robert Dröse
Ägare av Dröse & Norberg


Klicka här för mer information till dig som köpt biljett till Robin Hood - The Musical
 

.