VINTERNS STORA FAMILJEMUSICAL:
DJUNGELBOKEN THE MUSICAL

EN FÖRESTÄLLNING FÖR HELA MÄNNISKOFAMILJEN
STOCKHOLM WATERFRONT & SVERIGETURNÉ 2018/2019

tidigare produktioner

mycket nöje med dröse & norberg 2012-2018

dröse & NORBERG - BLOGG

Vad händer bakom kulisserna i en musikal och i familjen som står bakom uppsättningen?
Det finns en hel värld som man inte tänker på när allt fungerar från sin plats i salongen. 
Nu bjuder vi - utan filter -  med humor och allvar, in er i vår familj och i skapandets hemliga vrår.  Vi kommer att dela med oss av vårt liv och det fantastiskt roliga, utmanande och stundtals galna arbetet med att gå från idé till handling i en kreativ process, utan att förlora alltför mycket på vägen.

Vilket dygnet-runt-slit det har varit inför premiären. Helt galet. Jag vet knappt vem jag är, än mindre vem Robert är för vi har knappt hunnit ses. Han har varit i full gång med sina sista-minuten-justeringar och premiärnerver och jag har, som vanligt, försökt göra så många saker som möjligt samtidigt. Jo man kan faktiskt ha telefonmöte med pappas äldreboende, maila förslag till samarbetspartners, instruera personalen om pressupplägg, spela in videoklipp och gå på löpbandet samtidigt. Ja ibland får personalen helt enkelt följa med till gymmet. Man måste ju optimera tiden. 
 
För en dryg vecka sedan klarade vi alltså av VIP eventet med förhandsvisning och premiären på Waterfront. Vi arrangerade HELA eventet själva! Precis ALLT från minsta detalj. Från planering och inköp av dryck och tilltugg till hantering av inbjudningar, press och mingel. Med 1400 VIP gäster, så ni kan ju tänka er! En miljon bollar i luften! Jag har känt mig som en övervintrad cirkusartist. 
 
Men det gick såååå jäkla bra!  Jag är så stolt över precis ALLA, både på, under, bakom och utanför scenen. Och responsen? Jag säger bara TACK alla för så otroligt många positiva omdömen! Det är sånt som gör att det är värt alla nya rynkor.  
 
Min personal trodde nog att det skulle bli lite lugnt nu när premiären var överstökad. De kom alla till kontoret med hopp om en softare vecka framför sig. Men de trodde fel. Det är nu det VERKLIGEN börjar. Jo jag vet, de tycker att jag säger så VARJE vecka, men nu ÄR det verkligen så … igen. Julen knackar snart på dörren och innan dess skall vi sälja biljetter eller snarare djurklappar för glatta livet.  
 
Träningen? Jo det här är sista veckan nu på min fitnesstävling. Jag måste erkänna att det inte har gått helt hundra … ish .. att följa schemat med fyra timmars träning per dag. Kostschemat … har ibland fått lite otippade ”tillskott”. En gorgonzola här och en liten sked skagenröra där har jag varit tvungen att ta i sociala sammanhang. Det förstår säkert alla.  Och man kan inte hjälpa att man mitt i stressen glömmer bort … eller liksom förtränger att man går på diet. En milkshake kan lätt misstas för en kvarg och en morotskaka för en riskaka, i alla fall om man är riktigt trött. Och det har jag varit ibland. Riktigt trött alltså.  
Men jag HAR faktiskt gått mina promenader OCH tränat på gymmet… men kanske inte HELT enligt schemat. Ibland har jag kommit lite sent, typ 50 minuter, men 10 minuter är bättre än inget, eller hur?  
Vinner gör jag inte, långt därifrån, men jag har gjort mitt absolut bästa efter förutsättningarna, och det är vad som räknas.  

Läs hela inlägget »

drosenorberg@  INSTAGRAM

31

I Djungelboken The Musical får publiken träffa en helt ny tappning av den färgstarka artisten MÉNDEZ. De latinska svängande rörelserna finns kvar men utvändigt är det långt ifrån de mer ”mänskliga” scenkläderna på Melodifestivalens eller Diggiloos scener. Missa inte Mendez som Kung Gibbon i Djungelboken The Musical! BOKA ETT MUSIKALBESÖK DJUPT INNE I DJUNGELN REDAN IDAG! STOCKHOLM: 26 Dec, 6 Jan & 16 Mars (Stockholm Waterfront) SVERIGETURNÉ: 11 Jan - 9 Mars Info/Biljett: www.drosenorberg.se/djungelboken #drösenorberg #djungelbokenthemusical #latino #mendez #stockholm #stockholmwaterfront #sverige #tour

63

Nu finns musiken från Djungelboken The Musical på cd, med bl.a. ”Kaa Är Smart” framförd av Gunilla Backman. Musiken finns att köpa i vår webbshop samt i anslutning till våra föreställningar under vår Sverigeturné 2019. #djungelbokenthemusical #soundtrack #kaa #gunillabackman

21

Nu finns musiken & programboken från Djungelboken The Musical i vår Webbshop! Musiken från Djungelboken The Musical innehåller 10 spår från föreställningen med Musik av: Martin Landh, Peter Nygren. och Text Robert Dröse, med bl.a Mendez, Jakob Stadell, Gunilla Backman och Bill Sundberg. Programboken är 36 -sidor fylld med fakta och bilder från föreställningen och innehåller även tärningsspelet Från Djungeln till Människobyn. (Cd:n & Programboken säljs även i samband med våra föreställningar under Sverigeturnén 2019) www.drosenorberg.se/webbshop

Transportuthyrning med konkurrenskraftiga priser, exklusive ljus & ljud uthyrning

Vill du utvecklas som säljare och växa med företaget?

Gå med i Dröse & Norberg´s Nyhetsbrev!

Som premunat av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required