loading...

ROBIN HOOD - THE MUSICAL

En legendarisk föreställning för hela familjen med bl.a. med bl.a. idolvinnaren Martin AlmgrenAxel SchylströmJoakim Nätterqvist från "Arn", Elisa BryantPatrik Martinsson med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Nyskriven musik av: Martin Landh & Peter Nygren
Producent: Anna Norberg

Premiär 27 oktober 2019 Stockholm Waterfront följt av Sverigeturné 2019/2020

SNÖVIT - THE MUSICAL

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen med bl.a. Anna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson och Bill Sundberg med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Musik av: Martin Landh
Producent: Anna Norberg

Premiär 27 oktober 2019 Stockholm Waterfront följt av Sverigeturné 2019/2020

Foto: Privat
Foto: Privat

Hemma igen. Som vanligt med mega-jetlag. Jag har en miljon saker att göra och försöker vara på lika många ställen samtidigt … med varierat resultat. På mötena är jag totalfokuserad, ända tills det blir total kortslutning. Batteriet i huvudet tar helt slut. Ett surr bildas i rummet, ungefär som när en radio står inställd mellan två kanaler. Alla andra runt bordet försvinner som i en dimma. Jag bara hör fraser som ”… är planerat”, ”behöver ditt godkännande på…” ” …eller hur?” ”Anna?” ”Hallå Anna?” 
Sen plötsligt är jag där igen, på topp och glasklar  … förutom att jag har missat en del av diskussionen och vi måste börja om igen. Men de känner mig mina kollegor och de har, tack och lov, ett ton tålamod.  
 
Det är verkligen underbart att resa och det var fram för allt fantastiskt att få vara med på sonens ”graduation” MEN, det är väldigt skönt att vara hemma. Faktiskt riktigt härligt urskönt. Att få vara mitt i getingboet. Ha en hel hand i med i spelet istället för ett krokigt finger som när man försöker skicka email med rutten mottagning på en varm väg mitt i Texas.  

Läs hela inlägget »
Foto: Privat
Foto: Privat

Som min Anna skrev förra veckan så har valpen ”graduerats” uppe i bergen i L.A. Han är en stor unge nu med ett sunt separations-behov och massor med päls på huvudet, till skillnad från mig som är lite mer modest med just den senare detaljen.  Även om vi ibland har vissa moments of  disagreements så svämmar mitt pappahjärta över lite nu och då, det skall erkännas. Skall han bli som mig eller inte? Nu menar jag inte frisyren utan mina val och kval i livet. OCH, är det i så fall bra eller dåligt? 

Man vill helst att alla misstag man själv gjort på något sätt skall passera likt ett jetplan över hans huvud. Att han kan se dem men inte känna. Som när man sitter i utesoffan med ett glas rött och ser en vit strimma efter en Boeing på himlen. Troligtvis på väg till ett all-inclusive inferno med familjer som tror att semestern skall bli en nystart i livsstressen. Been there done that, om man säger så. Man ser strimman, tar ett djupt andetag och är trygg och nöjd med sommar-regnet som droppar på paviljongtaket. Men hur skall man lära sig utan att uppleva the hard way? Jo jag vet att det ”bara är” att släppa taget och låta honom bryta sig loss och få sina egna skrubbsår. Let go och slappna av. Men det är lättare sagt än gjort. 

Läs hela inlägget »

39

Men alltså hur as god måste inte den här fina tårtan varit som Agneta fixat till sin dotters födelsedag! Tack för dom fina orden och grattis till dottern. ”Den här tårtan har nog ingen annan i hela världen beställt! 😂 men eftersom min dotter älskar ALLT ni gör och just i Djungelboken var det gamarna hon älskade så SJÄLVKLART ska hon få just en sådan tårta på sin födelsedag. Tack för all glädje ni sprider. Nästa år blir det väl någon av karaktärerna i Robin Hood 😂❤️🤩”

31

Vi ses väl på Göta Lejon i Stockholm? Snövit - The Musical: 23 & 24 nov. 1, 7 & 8 dec - 2019 Info/Biljett: www.drosenorberg.se/snovit

37

Crew Robin Hood - The musical #drösenorberg #crew

DRÖSE & NORBERG´S NYHETSBREV
Som premunat av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required