loading...

ROBIN HOOD - THE MUSICAL

En legendarisk föreställning för hela familjen med bl.a. med bl.a. idolvinnaren Martin AlmgrenAxel SchylströmJoakim Nätterqvist från "Arn", Elisa BryantPatrik Martinsson med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Nyskriven musik av: Martin Landh & Peter Nygren
Producent: Anna Norberg

Stockholm Waterfront &  Sverigeturné 2019/2020

SNÖVIT - THE MUSICAL

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen med bl.a. Bragi BergssonAnna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson och Bill Sundberg med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Musik av: Martin Landh
Producent: Anna Norberg

23 & 24 nov. 1, 7, 8, 26 dec 5 jan,  21, 22, 28, 29 mars Göta Lejon - Stockholm
19 april Malmö - Live Konserthus
26 april Louis De Geer Konsert & Kongress Norrköping
2 maj Lorensbergteatern - Göteborg

DJUNGELBOKEN- THE MUSICAL

Hyllade Djungelboken The Musical får åter liv på Göta Lejon, hösten 2020! 
EN FÖRESTÄLLNING FÖR HELA MÄNNISKOFAMILJEN!

Manus & Regi: Robert Dröse
Musik av: Martin Landh
Producent: Anna Norberg

27 sep, 4 okt, 11 okt, 18 okt Göta Lejon - Stockholm

 

42

Dröse & Norbergs bidrag till Musikhjälpen: Häng med AXEL SCHYLSTRÖM och MARTIN ALMGREN backstage på Robin Hood the musical! Älskar du att gå på musikal och drömt om att få komma bakom och se hur förberedelserna går till? Nu har du chansen! Tillsammans med Idolkillarna Axel Schylström och Martin Almgren kommer Du och 3 vänner/familj få hänga med bakom scen och vara med i uppladdningen till föreställningen Robin Hood the musical. Du får även möjlighet att ställa frågor, träffa resten av ensemblen, vara med på uppvärmning och se hur en soundcheck går till innan du sedan sätter dig i salongen och njuter av det spännande äventyret Robin Hood. Programblad till er alla utlovas. https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/hang-med-axel-schylstrom-och-martin-almgren-backstage-pa-robin-hood-the-musical #drösenorberg #robinhoodthemusical #musikhjälpen2019 #mh19

65

Celeste Cappelen spelar den vackra, utmanande och svartsjuka Rebecka en riktig tuff karaktär med skinn på näsan som utmanar Marion om Robin Hoods gunst. #drösenorberg #tobinhoodthemusical #rebecka #celestecappelen

DRÖSE & NORBERG´S NYHETSBREV
Som prenumerant av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required