loading...

ROBIN HOOD - THE MUSICAL

En legendarisk föreställning för hela familjen med bl.a. med bl.a. idolvinnaren Martin AlmgrenAxel SchylströmJoakim Nätterqvist från "Arn", Elisa BryantPatrik Martinsson med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Nyskriven musik av: Martin Landh & Peter Nygren
Producent: Anna Norberg

Premiär 27 oktober 2019 Stockholm Waterfront följt av Sverigeturné 2019/2020

SNÖVIT - THE MUSICAL

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen med bl.a. Bragi BergssonAnna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson och Bill Sundberg med stor ensemble.

Manus & Regi: Robert Dröse
Musik av: Martin Landh
Producent: Anna Norberg

23 & 24 nov. 1, 7, 8 dec & 21, 22 mars Göta Lejon - Stockholm
19 april Malmö - Live Konserthus
26 april Louise De Geer Konsert & Kongress Norrköping
2 maj Lorensbergteatern - Göteborg

Höstlov@Birka

SNÖVIT & DVÃRGARNA,
KLIVER OMBORD PÅ BIRKA CRUISES UNDER HÖSTLOVET!

Ta med dig familjen på en 21-timmars minisemester på höstlovet. Kom till dukat bord med god mat för både små och stora finsmakare. Njut av sol och värme på terrassen, ta ett dopp i poolen eller följ med barnen på familjedisko. 

Möt Snövit, dvärgarna och onda drottningen i Snövit The Musical som spelas på återresan i Backstage på Birka Cruises 27/10-31/10 - 2019

Föreställningen bygger på Dröse & Norbergs succémusikal Snövit – The Musical, och är en interaktiv miniversion (ca. 45 min) med 6 artister på scen.

Vilken vecka! Tänk vad mycket planering som krävs för att få ihop en dag av inspelningar och foto. Precis som att vi inte har något annat för oss mellan alla produktioner som är på gång….. Men det är värt varenda svettig minut. För det är nu det händer. Vi bygger musikal och karaktärer. Denna gång samlade vi artister och statister ute på Waxholms Kastell för att spela in trailers och annonser i medeltida miljö. Vilket fantastiskt ställe. Och vilken fantastisk personal som ordnade utrymmen och inspelningsplatser åt oss. Vi hade till och med en egen studio för fotografering. Tack Waxholms Kastell med Egon Persson i spetsen! 
 
Besökarna på kastellet fick bevittna både pilbågeskytte, fighter med svärd och lite romantik mellan Robin Hood och Marion i gränderna. När jag ser alla duktiga artister blir jag bara ännu mer övertygad att detta kommer att bli en grym musikal. Vi fick se Tilde Fröling hantera både svärd och piska i sin läderförsedda soldat-utstyrsel som att hon aldrig gjort annat. Idolvinnaren Martin Almgren trubadurade som Brother Tuck under ett träd i takt med bästisen, idoldeltagaren och överlevaren Axel Schylström som skall spela Slim Jim. Vi skrattade så att vi kiknade åt Patrik Martinssons egocentriska Prins John som i sin gröna tighta dräkt försökte besegra soldaterna medan han fegt sköt sin soldat framför sig mot fienden. Vi hade till och med en eldslukande gycklare på plats och artisterna fick gå i ”svärdskola” hos statist-riddarna som vanligtvis uppträder i tornerspel. Så himla roligt och lyckat alltihop! 

Läs hela inlägget »
Foto: Privat
Foto: Privat

Hemma igen. Som vanligt med mega-jetlag. Jag har en miljon saker att göra och försöker vara på lika många ställen samtidigt … med varierat resultat. På mötena är jag totalfokuserad, ända tills det blir total kortslutning. Batteriet i huvudet tar helt slut. Ett surr bildas i rummet, ungefär som när en radio står inställd mellan två kanaler. Alla andra runt bordet försvinner som i en dimma. Jag bara hör fraser som ”… är planerat”, ”behöver ditt godkännande på…” ” …eller hur?” ”Anna?” ”Hallå Anna?” 
Sen plötsligt är jag där igen, på topp och glasklar  … förutom att jag har missat en del av diskussionen och vi måste börja om igen. Men de känner mig mina kollegor och de har, tack och lov, ett ton tålamod.  
 
Det är verkligen underbart att resa och det var fram för allt fantastiskt att få vara med på sonens ”graduation” MEN, det är väldigt skönt att vara hemma. Faktiskt riktigt härligt urskönt. Att få vara mitt i getingboet. Ha en hel hand i med i spelet istället för ett krokigt finger som när man försöker skicka email med rutten mottagning på en varm väg mitt i Texas.  

Läs hela inlägget »

30

Upplev legendariska Robin Hood the Musical! En föreställning för hela familjen med Idolvinnaren Martin Almgren, Christian Arnold, Elisa Bryant, Patrik Martinsson, & Joakim Nätterqvist från ”Arn” och många fler. Ett oförglömligt äventyr för hela familjen. Premiär 27 Oktober Stockholm Waterfront följt av Sverigeturné 2019/2020 Info/Biljett: www.drosenorberg.se/robinhood #drösenorberg #robinhoodthemusical

71

Kostymprovning i Dröse & Norberg fabriken för Robin Hood - The Musical. #drösenorberg #peterenglund #peepstockholm #robinhoodthemusical #army #girlpower

55

Nu har vår ensemblen flyttat in till NEP - Studios i Stockholm där vi byggt upp våran stora scen för Robin Hood - The Musical. swipe ➡️ #drösenorberg #robinhoodthemusical

DRÖSE & NORBERG´S NYHETSBREV
Som prenumerant av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required