ROBIN HOOD - THE MUSICAL

EN LEGENDARISK FÖRESTÄLLNING FÖR HELA FAMILJEN
STOCKHOLM WATERFRONT & SVERIGETURNÉ 2019/2020

WEBBSHOP
Nu finns familjemusikalen Äventyret Aladdin på DVD!
 

FAMILJEMUSIKALEN ÄVENTYRET ALADDIN PÅ BIRKA
Äventyret Aladdin, en familjemusikal i miniformat med sång, dans och humor.
PÅSKLOV@BIRKA 14/4-21/4

tidigare produktioner

mycket nöje med dröse & norberg 2012-2018

dröse & NORBERG - BLOGG

Foto: Privat
Foto: Privat

Oavsett hur härligt det har varit att umgås med familjen så ÄR det faktiskt väldigt skönt att komma hem. Känslan av att äntligen få ta tag i precis allt det där som jag ”bara” har kunnat ringa och maila om är som att få lite extra syre. Att få grotta ner mig i alla detaljer, kolla vad som är gjort, vad som behöver göras, få en totalbild av hela företaget i minsta molekyl.  
Nej det går förstås inte, och framför allt behövs det inte. Mina medarbetare håller verkligen ställningarna bra. Jag vet att det bara är jag själv som får jobba lite mer på att släppa det där envisa kontrollbehovet. Men det är svårt, för det är som en andra hud på mig. Det är trots allt min baby. Varje gång jag reser bort så känns det som när vi lämnade in sonen på dagis första gången. Det spelar ingen roll att man vet att man bara behöver gå ut genom dörren för att babyn skall bli lugn och glad. Man oroar sig alltid ändå. 
 
Men det är tur att jag alltid jobbar ”lite” på semestern för då blir det inte en total omställnings-chock när man kommer hem. För här pratar vi verkligen om rivstart. Jag hann inte ens genom passkontrollen innan jag körde igång på alla cylindrar. Robert suckade hela vägen hem i taxin när han försökte få lite uppmärksamhet men jag tyckte nog att vi hade hållit handen tillräckligt på semestern. För det är verkligen högtryck nu! Dels har vi Robin Hood The Musical där vi jobbar intensivt med PR, trailers, annonsmaterial, bilder, sälj, kostym, scen … ja ALLT. Sen har vi, som grädde på moset, vårt ännu så länge hemliga projekt som vi släpper veckan efter påsk. Det skall bli såååå spännande! Även där är det högtryck med planering och allt som hör till. Nyfikna? Ni får hålla er lite till. Men jag kan avslöja att nyheten, bland mycket annat, innehåller något som ni kan relatera till påsken. Sådär, nu har jag nog sagt mer än nog. 
 
Tillbaka till vårt Hood-projekt. Vi hade en fantastisk inspelningsdag både utomhus och inomhus i förra veckan. Vår Robin Hood fick rida runt på häst och skjuta pilbåge i skogen. Sedan klipptes det ihop till en trailer som vi använde när vi släppte namnet igår. Det är Christian Arnold, som vi tidigare har arbetat med i både Djungelboken och Aladdin som får axla rollen. Jag är helt övertygad om att det kommer att gå helt galant. Han är som klippt och skuren för vad både jag och Robert önskade av huvudrollen. Vi spelade även in scener och tog nya pressfoton i vår egen studio med samtliga artister som är klara. Det är ett sånt teamwork just nu! För att inte tala om vilken energi man får av att umgås med alla dessa fantastiska människor. Och då pratar jag om precis alla som arbetar med musikalen. Det känns som att vi verkligen har landat i en genuin arbetsglädje allihop. 
 
Men nu står alltså påsken och knackar demonstrativt på dörren och tycker att man skall vara ”ledig” igen. Herregud. Vårens kalender är väl ändå nedlusad med onödigt ill-röda dagar? Och nämn inte ens halvdagar för de är helt obegripliga för mig. Varför bara jobba en halv dag när man kan jobba en hel? Jag undrar vem som kom på den företeelsen. Det jag skall fokusera på under påsken är i alla fall att planera den kommande perioden, göra mitt yttersta för att inte mailbomba mina kollegor och samtidigt undvika godisskålarna … och alla goda röror. Ett och annat ägg får förstås slinka ner men resten hoppas jag kunna motstå. Det får helt enkelt bli promenader och några gymbesök i kombination med ett intensivt strategitänk. Och förstås, en och annan stund hand i hand med min Robert ute i vårsolen. 
 
Glad Påsk till er allihop!  

Läs hela inlägget »

drosenorberg@INSTAGRAM

49

Christian Arnold gestaltar en av våra absolut populäraste hjältar och äventyrare i höstens stora familjemusikal Robin Hood The Musical. -Christian Arnold är helt enkelt klockren för rollen. Efter fem minuter på audition var det klart. Det var ingen som helst tvekan, säger regissör Robert Dröse när han berättar om sitt val av äventyraren och hjälten Robin. Robin Hood The Musical har premiär på Stockholm Waterfront den 27 Oktober 2019 och åker därefter på Sverigeturné. www.drosenorberg.se/robinhood #drösenorberg #robinhoodthemusical

61

Nu är det klart, Christian Arnold spelar rollen som Robin Hood i Dröse & Norbergs nya stora familjemusikal: Robin Hood - The Musical www.drosenorberg.se/robinhood #drösenorberg #robinhoodthemusical #christianarnold

44

En något ofokuserad Prins John (Patrik Martinsson) under dagens greenscreen inspelning för Robin Hood - The Musical. #drösenorberg #robinhoodthemusical #greenscreen

Transportuthyrning med konkurrenskraftiga priser, exklusiv ljus & ljud uthyrning

Vill du utvecklas som säljare och växa med företaget?

Gå med i Dröse & Norberg´s Nyhetsbrev!

Som premunat av våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna från våra pågående och kommande produktioner.
Vi ger dig information om spännande biljettsläpp, med möjlighet att boka biljetter före alla andra!  Några gånger per år fyller vi även vårt nyhetsbrev med roliga tävlingar och exklusiva biljetterbjudanden!

Det kostar givetvis ingen ting att prenumerera på vårt nyhetsbrev, och du kan avsluta prenumerationen när du vill.  Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du här till höger!

NYHETSBREV

* indicates required