DLS_16x9_V4_Stockholm2.jpg

DEN LILLA SJÖJUNGFRUN
THE MUSICAL
FRAMFLYTTAD

På grund av osäkerheten med Coronaviruset så har vi blivit tvungna att flytta fram vår föreställningar av ”Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical”
 
Vi kommer att genomföra föreställningen/produktionen "Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical", i Stockholm och på Sverigeturné.
Vi inväntar nya rekommendationer och beslut gällande begränsningar av offentliga tillställningar.

Vi tittar i sittande stund på olika scenarier med nya speldatum och turnéplaner, och så snart vi kan ta ett beslut utifrån dom rekommendationer gällande begränsade offenliga föresällningar kommer vi 

Alla kunder som har biljetter till föreställningen har kontaktats via mail till den mailadress som angavs vid bokning. 

Den Lilla Sjöjungfrun The Musical

Sjojungfru_Affish.jpg

Dyk ner under ytan och upplev ett riktigt familjeäventyr när Dröse & Norberg tar sig an HC Andersens klassiska saga Den Lille Havfrue. 
Denna nyskrivna musikal är full med överraskningar, galna upptåg och spännande rollkaraktärer. 
Musiken och dansen ger en kolossal energiboost till berättelsen och den sanslöst begåvade ensemblen ger allt för att historien om Den Lilla Sjöjungfrun ska kännas ända ner i hårbotten. 
 
Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical utspelar sig i nutid och här möter man alla dom klassiska karaktärerna samt några nya och smått galna typer.

Här finns Sjöjungfruns far Kung Moryn, hennes 4 välsjungande & dansande systrar, havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob  och sist men inte minst Olauv – en riktigt snygg människokille. 
 
Äventyret kan börja!
 
Manus & Regi: Robert Dröse 
Producent: Anna Norberg 
Original Musik: 16 nyskrivna låtar av Martin Landh 

Föreställnings längd: 2,15 tim. (Inkl. 25 min paus) 
Antal artister: 16 
Ålder: 3 - 100 år 

Webb: www.drosenorberg.se
Facebook: www.facebook.com/drosenorberg 
Instagram: www.instagram.com/drosenorberg

Musikalen Den Lilla Sjöjungfrun dyker upp i Globen!

Sverige största familjemusikalsproducenter Dröse & Norberg har åter igen tagit sig an en sagoklassiker.

- Det kommer att bli en helt nyskriven musikal full med överraskningar, galna upptåg och spännande rollkaraktärer. Historien om Den Lilla Sjöjungfrun ska kännas ända ner i hårbotten, säger regissör Robert Dröse som ser fram emot utmaningen att visualisera världen under vattenytan.

–  Det känns fantastiskt att få bjuda in publiken till en undervattensvärld likt ingen annan, säger producent Anna Norberg.

I traditionell Dröse & Norberg-anda kommer det att bjudas på en helt ny tolkning och förstås sprillans ny musik även i denna familjemusikal.

-Musiken och dansen kommer att ge en kolossal energiboost till berättelsen och jag kan lova att vi, som vanligt, kommer att bjuda på en sanslöst begåvad ensemble.