top of page
Dls_cirkus_bg.jpg

21 SEPTEMBER 12:00 & 16:00 Cirkusplatsen, Gärdet

22 SEPTEMBER 12:00 Cirkusplatsen, Gärdet

28 SEPTEMBER 12:00 & 16:00 Cirkusplatsen, Gärdet

29 SEPTEMBER 12:00 Cirkusplatsen, Gärdet

dls_wall.jpg

DEN LILLA SJÖJUNGFRUN THE MUSICAL I UNIK MILJÖ
MUSIKAL MÖTER CIRKUS I DET HELT NYA KONCEPTET

DREAMLAND BY DRÖSE & NORBERG
PREMIÄR 21 SEPTEMBER I CIRKUSTÄLTET PÅ GÄRDET I STOCKHOLM

 

Med egen tolkning av den klassiska sagan, alldeles färsk och nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuder Dröse & Norberg, Sveriges största producenter av familjemusikaler, nu publiken på ett helt nytt koncept – Dreamland by Dröse & Norberg med musikalmagi i cirkustält - mitt i stan, på landsbygden eller var som helst där publiken finns. 

 

Gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga. Ta steget in i det magiska cirkustältet för att dyka ner under ytan i "Den Lilla Sjöjungfrun The Musical"

 

Dreamland by Dröse & Norberg startar med en spektakulär föreställning av Den Lilla Sjöjungfrun The Musical med extra allt i det magiska cirkustältet på Gärdet den 21 september 2024. 

 

Här får publiken uppleva äkta cirkuskänsla blandat med fantastiska karaktärer i en magisk saga som är ackompanjerad av medryckande hit musik. “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical” utspelar sig i nutid och publiken kommer att få möta både de klassiska rollfigurerna och några nya smått galna typer. 

Här finns Sjöjungfruns far, havskungen Moryn, hennes välsjungande och dansande systrar samt havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob.  Sist men inte minst den stilige och lite udda människokillen Olauv, som fångar den lilla Sjöjungfruns hjärta. 

 

”Vi har arbetat fram ett manus som bjuder på en fest för alla sinnen som vi med framgång har kört på arenor och teatrar. Nu vill vi som nästa steg ge publiken en äkta cirkuskänsla tillsammans med undervattensmagin. Att i det här magiska cirkustältet mitt i stan bli ett med sjöjungfrur, fiskar och andra spännande karaktärer med och utan gälar. Produktionen bjuder redan på en fantastisk visuell upplevelse och ett starkt ungdomsdrama med mycket humor, ackompanjerat av energifylld nyskriven popmusik – men nu lägger vi till ytterligare en dimension med cirkustältet”, säger Robert Dröse, manusförfattare och regissör.

Missa inte chansen att uppleva detta förtrollande äventyr över & under havet i ett äkta cirkustält!

"Den Lilla Sjöjungfrun" intar scenen i cirkustältet med en talangfull 22-mannaensemble med bland andra Kiana Blanckert som Den Lilla Sjöjungfrun, Anna Norberg som den häxiga kamtjatka

krabban Svetlana, TV-kända dragshowartisten Gabriel Fontana spelar en av sjöjungfruns tonårstrotsiga systrar och Joakim Nätterqvist axlar rollen som Kung Moryn. Svetlanas urfula och sliskiga följeslagare, Blob & Blob gestaltas av den välkända humorduon Fredrik Lexfors och Andreas Andersson. Kenneth Engen, en stigande stjärna från Trondheim i Norge, gestaltar Den Lilla Sjöjungfruns käresta och Christian Arnold, ett bekant ansikte från både musikaler och på film, tar publiken genom berättelsen i form av måsen Glenn. Ensemblens övriga artister bidrar var och en med sina unika talanger till musikalen.

MEDVERKANDE:

Kiana Blanckert, Hilde Lyrån, Anna Norberg, Gabriel Fontana,
Joakim Nätterqvist, Andreas Andersson, Fredrik Lexfors,
Anna-Lill Karlberg Kenneth Engen, Christian Arnold, Tuvalisa Esping

Victoria Roxendal, Jacob Sibirzeff, Lauge Demant,

Fernando Fuentes Vargas, Simon Ebbesson, Olivia Lorenz,

Fanny Paulsson, Jesper Astinder, Carl Fredric Bengtsson,

Johan Samuelsson Toloue, Elisa Bryant

 

PRODUKTION:

Manus & regi: Robert Dröse
Kostymdesign: Wilberth Gonzalez
Producent: Anna Norberg

Musik: Theo Dröse, Matilda Winberg, Gustav Parling

Text: Robert Dröse

Scenograf: Erik Fredriksson

Ljusdesigner: Palle Palmé

 

Föreställningens längd: 2 timmar och 15 minuter (inkl. 25 min paus)

Rekommenderad ålder: 3-100 år

.

vecteezy_deep-sea-and-aquatic-life-with-sunshine-background-digital_23886335.jpg

21 SEPTEMBER 12:00 & 16:00 Cirkusplatsen, Gärdet

22 SEPTEMBER 12:00 Cirkusplatsen, Gärdet

28 SEPTEMBER 12:00 & 16:00 Cirkusplatsen, Gärdet

29 SEPTEMBER 12:00 Cirkusplatsen, Gärdet

bottom of page