Dröse & Norberg Sveriges största producenteR AV FAMILJEMUSIKALER  söker just nu:

ANIMERARE
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka, formsäkra animatör/visual FX-artist som har passion och kunskap inom rörligt media med fokus inom post production med 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing.

Dröse & Norberg är Sveriges största leverantör på familjeproduktioner, med succéer som Robin Hood the musical, Djungelboken the musical, Snövit the musical, Trollkaren från Oz växter vi nu på marknaden och söker dig som vill bli en del av oss för våra kommande musikaler.

Att jobba hos oss betyder att du ska kunna hantera många bollar samtidigt, högt arbetstempo och gilla utmaningar. Du ska vara nyfiken och driven, motiveras av att utforska och leverera resultat. 

Din profil
Vi söker dig animatör/visual FX-artist som kan ta ansvar och driva projekt framåt tillsammans med vårt resterande team hitta och utveckla idéer för att skapa en tydlig positionering på marknaden.
Du är en kreativ, spontan och noggrann filmarbetare med driv. Du har en bred erfarenhet och har djup kunskap inom post production. Du bidrar med kreativa idéer och är delaktig i idéarbetet. Som en medarbetare på Dröse & Norberg är du strukturerad, självgående och ansvarsfull. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak.


Meriterande egenskaper
• Mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds program After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator.
• Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden
• Nyfiken på nya medier, lösningar och samarbeten
• Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt
• Behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal
• Stark arbetsmoral
• God kunskap inom program som Cinema 4d, 3Ds Max eller liknande program


Skicka in din ansökan i forumuläret till höger eller direkt via  mail till:
jobb@drosenorberg.se 
Vi ser fram emot din ansökan! 

VD ASSISTENT

I tjänsten som VD assistent stöttar du företagets VD och ledningsgrupp med administrativa sysslor som tillexempel: mejlhantering & mötesbokningar. Kunskap i ekonomi samt löpande bokföring, administration, kvittohantering och fakturering.

Trevlig i telefonen, positiv och självgående. 
Arbetet innebär mycket kund & leverantörs kontakt. Det är viktigt att du trivs med det och att du är service samt lösningsorienterad. Det är ett högt tempo så som person måste du vara flexibel, stresstålig, lättlärd och prestigelös. Kunskap inom officepaket

Arbetsplats: Saltsjöbaden i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Körkort erfordras
Tillträde: Omgående

Skicka in din ansökan i forumuläret till höger eller direkt via  mail till:
jobb@drosenorberg.se 
Vi ser fram emot din ansökan! 

  • Bifoga ditt cv
    (max 50 MB)
  • Bifoga ditt personliga brev
    (max 50 MB)
  • Bifoga en bild på dig
    (max 50 MB)