top of page

Press

Snovit_Yohio_1x1.jpg

YOHIO tillbaka i rollen som prinsen i Snövit

Efter några år i Japan är artisten YOHIO tillbaka i Sverige och kommer återigen att spela rollen som den mytomspunna prinsen i Dröse & Norbergs humoristiska musikalsaga Snövit på Göta Lejon i Stockholm, följt av en Sverigeturné.

–  Att sjunga och skådespela samtidigt är ju en väldigt rolig kombination. Har verkligen längtat tillbaka till scenen och att få underhålla igen, säger YOHIO.

YOHIO - Daydreams Press 4.jpg

Om YOHIO

Artistnamnet YOHIO kommer från Johio, som hans föräldrar tog från huvudpersonen i operan Tranfjädrarna.

YOHIO har medverkat i Melodifestivalen två gånger. Båda gångerna gick han direkt till final. I Mello 2013 slutade han på andra plats. Första plats om Svenska folket hade fått bestämma...

A7300028.jpg

NYPREMIÄR PÅ SNÖVIT - ETT SAGOLIKT MUSIKALÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN

Succémusikalen Snövit – The Musical kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer runt om i landet. I den färgsprakande musikalen medverkar flera av Sveriges absolut bästa musikalröster.

Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, gnistrande kostymer och en fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller nykomponerad och fartfylld originalmusik och är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. 

bottom of page